Avusturya'da yılbaşı kutlamasında yangın faciası

Avusturya'da yılbaşı kutlamasında yangın faciası

Avusturya'nın Graz kentinde yılbaşı kutlamalarının düzenlendiği bir eğlence merkezinde yangın çıktı. Avusturya polisi yangın endeniyle bir kişinin hayatını kaybettiğini, 21 kişinin ise ağır yaralandığını ifade etti.

Avusturya'nın güneydoğusundaki Graz kentinde yeni yılın erken saatlerinde bir eğlence merkezinde çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi ise ağır yaralandı.

AP'de yer alan habere göre, Avusturya polisi yangının sabah saat 04.00 sıralarında şehir merkezinde yılbaşı partisine katılan insanların bulunduğu bir eğlence merkezinde çıktığını söyledi.

Steiermark eyalet polisi yaptığı açıklamada, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin ölümcül şekilde yaralandığını söyledi. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen diğer üç kişinin ise durumunun kritik olduğu belirtildi.

Çıkan yangının nedeni henüz bilinmezken, olay yeri inceleme ekipleri teknik bir arıza nedeniyle çıkmış olabileceğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN