BAE'de Putin'e yapılan karşılama töreni gündem oldu

Resmi temaslarda bulunmak için Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) giden Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e hazırlanan görkemli karşılama töreni sosyal medyada gündem oldu. Törende Putin'e Rus uçakları da eşlik etti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, resmi temaslarda bulunmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri'ne ziyaret gerçekleştirdi. Putin'in burada BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid en-Nehyan ile bir araya geleceği açıklandı. Rusya Devlet Başkanı için hazırlanan karşılama töreni ise günden oldu. Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan tarafından gerçekleştirilen karşılama töreninde Putin'in uçağına eşlik eden Su-35 savaş uçaklarının bulunmadı dikkatlerden kaçmadı. Putin için hazırlanan karşılama töreninde toplar ateşlendi, askeri bando özel şarkılar söylendi. Devlet sarayına girilirken uçaklar tarafından Rus bayrağı çizildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir