Balık tutmak için gittiler zengin olup döndüler! Böyle iş görülmedi: Ağlarına milyonlar takıldı

Balık tutmak için gittiler zengin olup döndüler! Böyle iş görülmedi: Ağlarına milyonlar takıldı

Balık tutmaya giden kardeşler her günkü gibi evlerine döndüler ama tuttuklarını fark ettiklerinde artık çok zengin olmuşlardı! Böyle iş görülmedi! Ağlarına takılanın değeri milyonlar...

Tayland’da yaşanan olağanüstü bir hikaye, balık tutmak için denize açılan kardeşlerin ağlarına milyonlar değerinde bir inci takılmasıyla başladı. Hayatlarını kökten değiştiren bu olay, görenleri şaşkına çevirdi.

DENİZ KABUĞUNDAN TURUNCU İNCİ ÇIKTI

Tayland'da yaşayan kardeşler, balık tutmak için denize açıldıkları bir gün, beklenmedik bir sürprizle karşılaştılar. Ağlarına takılan deniz kabuğunu açtıklarında içinden çıkan turuncu renkli inci, onları adeta büyüledi.

11 MİLYONLUK TEKLİF GELDİ

İnciyi gören kardeşler, başlangıçta gerçekliğine inanmakta zorlandılar. Ancak inciyi inceledikten sonra, değerinin farkına vardılar ve etraflarındaki insanlardan yardım istediler. Bir dizi teklif aldıktan sonra, en dikkat çekici teklif Çinli bir iş adamından geldi. İş adamı 250,000 sterlinlik (yaklaşık 11 milyon) bir teklifte bulundu.

Ancak Hatchai ve kardeşi, bu teklifi kabul etmeden önce, bir tarihi eser koleksiyoncusunun daha yüksek bir teklif yapmasını beklediler. İnciye verilen tekliflerin ardından, kardeşler inciyi daha yüksek bir fiyata satma konusunda kararlı olduklarını dile getirdiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN