Belarus - Polonya arasında yeni gerilim! Hava sahası ihlal edildi

Belarus - Polonya arasında yeni gerilim! Hava sahası ihlal edildi

Belarus Sınır Servisi, Polonya’nın Mi-24 tipi askeri helikopter ile Belarus’un hava sahasını ihlal ettiğini açıkladı. Belarus Dışişleri Bakanlığının ise konu ile ilgili olarak Polonya Maslahatgüzarını çağırdığı belirtildi.

Belarus Devlet Sınır Komitesi, Polonya’ya ait askeri helikopterin Belarus hava sahasını ihlal ettiğini bildirdi. Belarus Sınır Servisi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Polonya, Mi-24 tipi askeri helikopter ülke sınırını son derece alçak bir irtifada geçti. Helikopter, bin 200 metreye kadar uçtu ve sonra geri döndü” ifadeleri kullanıldı.

Söz konusu askeri helikopterin Belarus’un Grodno şehrinde görüldüğü aktarıldı. Belarus Dışişleri Bakanlığının ise konu ile ilgili olarak Polonya Maslahatgüzarını çağırdığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN