Boksör Mike Tyson uçakta rahatsızlandı

Boksör Mike Tyson uçakta rahatsızlandı

Efsanevi boksör Mike Tyson'ın Miami'den Los Angeles'a gitmekte olduğu uçakta rahatsızlandığı haberi spor camiasını ve hayranlarını endişelendirdi. Henüz netlik kazanmayan bilgilere göre, 57 yaşındaki Tyson uçuş sırasında mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadı. Uçaktaki sağlık ekibinin müdahalesi sonucunda durumunun stabilize olduğu öğrenildi.

Eski Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Mike Tyson ile YouTuber ve dövüşçü Jake Paul arasındaki dev maç 20 Temmuz 2024'te yaklaşırken, Tyson'ın Miami'den Los Angeles'a giden uçakta rahatsızlandığı haberi gündeme bomba gibi düştü.

Ntv'nin In Touch Weekly'den aktardığı habere göre, uçağın Los Angeles'a inmesine yaklaşık 30 dakika kala Tyson hastalandı. New York Post'a yapılan açıklamada, "Neyse ki Bay Tyson gayet iyi. İnişten 30 dakika önce ülser nedeniyle midesi bulandı ve başı döndü" ifadelerine yer verildi.

Tyson'ın temsilcileri ayrıca Tyson'ın sağlık sorunu nedeniyle uçuşun ertelendiğini "Uçuşun gecikmesine tıbbi müdahalesinin neden olduğu yönündeki haber yanlıştır. Bu iki saatlik gecikme, uçaktaki klima sorunundan kaynaklanıyordu" sözleriyle yalanladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN