Bu canlılar insan yiyor! Gözüne kestirdiği adama saldıracaktı! Zavallı adam son anda...

Bu canlılar insan yiyor! Gözüne kestirdiği adama saldıracaktı! Zavallı adam son anda...

Bu canlı insanları bile avı olarak görüyor. Resmen insanları canavarca öldürüp yiyor! O canlılardan biri de gözüne kestirdiği adama saldırmak üzereydi! Talihsiz adamın talihi ise bir anda döndü! Bakın nasıl kurtuldu...

Timsahların insanları av olarak gördüğü korkunç olaylar yaşanıyor. Bu canlılar, adeta vahşi birer canavar gibi davranarak insanları öldürüyorlar.

TİMSAHIN AVI OLACAKTI

rewrewrw.png

Yine av olarak gözüne kestirdiği adam hedef haline gelmişti. Timsah o adama saldırmak için hızlı üzerine doğru gitti ama beklenmedik bir hareketle karşılaştı.

O HAREKETİYLE TİMSAHI UZAKLAŞTIRDI

qwe.png

Adam, timsahın avı olmak üzereyken kızartma tavasıyla kafasına defalarca kez vurdu. Timsah, aldığı darbeler sonrası geri çekildi. O anlar adamın torunu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İşte o anlar...

​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN