Cadılar Bayramı etkinliği 153 kişinin canına mal oldu! Güney Kore izdihamı yürekleri ağza getirdi

Cadılar Bayramı etkinliği 153 kişinin canına mal oldu! Güney Kore izdihamı yürekleri ağza getirdi

Güney Kore'nin başkenti Seul'de korku dolu anlar yaşandı. Cadılar bayramı kutlamaları tüm hızıyla devam ederken yaşanan izdiham can kabına neden oldu. İşte, Güney Kore izdihamına ilişkin görüntüler ve ayrıntılar haberimizde

Güney Kore'de yaşanan Cadılar Bayramı izdihamında yetkililerin payı olduğu düşünülürken dar bir sokakta ön tarafa doğru gidilmesi istendiği iddiası ortalıkta dolanırken ünlü ismin etkinliğe katılmasıyla beraber binlerce kişi öne doğru hareket etti. Bunun üzerine gelen son dakika verilerine göre 153 kişi hayatını kaybederken 82 kişinin yaralı olduğu belirtildi.

Güney Kore izdihamı

GÜNEY KORE'DE CAN KAYBI

Güney Kore'nin başkenti olan Seul'de gece hayatının popüler olduğu bölgelerde Itaevon'da yaşanırken Cadılar Bayramı kutlaması için 100 bin kişinin bu etkinliğe katıldığı belirtildi. Hayatını kaybeden 153 kişiden 22 kişinin yabancı uyruklu olduğu ve aralarında Çin İran Amerika Birleşik Devletleri Rusya Avusturya Özbekistan Kazakistan Vietnam Fransa Avustralya Tayland Sri Lanka ve Norveç vatandaşlarının yer aldığı belirtildi. Ölüm nedenlerinde ise ezilme, boğulma ve kalp krizi yer almaktadır. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN