Çavuşoğlu, Filistin Dışişleri Bakanı Malki telefonda görüştü

Çavuşoğlu, Filistin Dışişleri Bakanı Malki telefonda görüştü

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, son günlerde İsrail’in Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği saldırıların ardından Filistin Dışişleri Bakanı Riad Malki ile telefonla görüşme gerçekleştirdi. Çavuşoğlu, Türkiye’nin her daim Filistin'in yanında olmaya devam edeceğini vurgulayarak, gerginliğin azaltılması için Türkiye’nin ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını yineledi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, son günlerde İsrail’in Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği saldırıların ardından Filistin Dışişleri Bakanı Riad Malki ile telefonda görüşme gerçekleştirdi.

Bakanlık'tan yapılan açılamada, "Bakan Çavuşoğlu mevkidaşına, Mescid-i Aksa’nın kutsiyet ve statüsünün korunmasının her zaman Türkiye açısından çok önemli olduğunu ve Türkiye’nin her daim Filistin'in yanında olmaya devam edeceğini vurgulamıştır. Bakan Çavuşoğlu, gerginliğin azaltılması için Türkiye’nin ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu da yinelemiştir" ifadelerine yer verildi.

Filistin Dışişleri Bakanı Malki'nin verdiği destek için Türkiye’ye teşekkürlerini ilettiği de belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN