Dubai'de korkutan görüntüler! Uçaklar sel sularının arasında kaldı

Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) bulunan Dubai Uluslararası Havalimanı, etkili olan sağanak yağış sonrası sular altında kaldı! Uçaklar, sel sularının arasında kaldı! İşte o görüntüler...

Umman, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Bahreyn, Katar ve Suudi Arabistan, şiddetli yağışların etkisi altında. Özellikle Birleşik Arap Emirlikleri'ni (BAE) vuran sağanak yağışlar, Dubai Uluslararası Havalimanı'nı sular altında bıraktı. Yaşanan sel felaketi, havayolu trafiğini olumsuz etkilerken, bir uçak sel sularında ilerlemekte güçlük çekti.

BAE'de etkili olan şiddetli yağışlar, Dubai Uluslararası Havalimanı'nı vurdu. Sel suları nedeniyle havalimanı adeta göle döndü. Flydubai havayoluna ait bir uçağın sel sularında güçlükle ilerlediği anlar, çevrede bulunanlar tarafından kaydedildi. Havalimanındaki uçuşlar, 25 dakika süreyle askıya alındı ve birçok uçuş iptal edildi veya komşu havalimanlarına yönlendirildi.

Dubai Uluslararası Havalimanı'ndaki sel felaketi, hem yurtdışı hem de yurtiçi uçuşları olumsuz etkiledi. Havalimanında 21 yurtdışı ve 24 yurtiçi uçuş iptal edilirken, 3 uçuş ise komşu havalimanlarına yönlendirildi. Yaşanan bu durum, havayolu trafiğinde aksamalara neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN