Dubai'de sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Dubai'de sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Birleşik Arap Emirlikleri'nde, Dubai kentinde yaşanan şiddetli yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Yağışlar sonucunda su baskınları meydana geldi ve sokaklarda, caddelerde bulunan bazı araçlar su altında kaldı.

kentinde etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle su baskınları meydana gelirken, sokak ve caddelerdeki bazı arabalar su altında kaldı.

BAE resmi haber ajansı WAM'ın bildirdiğine göre, başkent Abu Dabi ve Dubai gibi çeşitli bölgeler, şiddetli yağışlarla mücadele ediyor.

s5s5s.jpg

Bu yağışlar sonucunda su baskınları yaşanırken, bazı araçlar da sokak ve caddelerde su altında kaldı.

BAE'nin önde gelen hava yolu şirketlerinden Fly Dubai, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı uçuşlarını iptal etti ve birçoğunu da erteledi.

5d5d55d.jpg

BAE Futbol Federasyonu da bugün oynanacak tüm yerel futbol maçlarının ertelendiğini duyurdu ve yeni bir tarih belirlemek için çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

Ülkedeki emniyet ve yerel idareler, yağışların salı günü öğlene kadar devam etmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN