Fırtına nedeniyle elektrikler kesildi, uçuşlar iptal edildi! Saatte 130 km hıza ulaşıyor

Dün başlayan fırtına şehir genelinde etkisini artırarak korku dolu anlara neden oldu. Saatte 130 kilometre hıza ulaşan rüzgar, ağaçları ve direkleri devirdi. Fırtına nedeniyle elektrikler kesildi, uçuşlar iptal edildi...

Isha Fırtınası, İrlanda'da dün itibariyle etkisini göstererek, saatte 130 km hıza ulaşan şiddetli rüzgarlarla birlikte ülkede geniş çaplı bir etki yarattı. Fırtına nedeniyle 235 binden fazla ev ve işyeri elektriksiz kalırken, Dublin Havalimanı'nda 166 uçuş iptal edildi.

235 BİNDEN FAZLA EV ELEKTRİKSİZ KALDI

İrlanda'yı Isha Fırtınası vurdu: 235 bin ev elektriksiz kaldı - Bengü Türk

Isha Fırtınası, İrlanda'nın birçok bölgesinde elektrik hatlarının devrilmesine neden oldu. Devrilen ağaçlar ise trafiği olumsuz etkiledi ve birçok yol kapanmak zorunda kaldı. Elektrik kesintileri nedeniyle 235 binden fazla ev ve işyeri karanlığa gömüldü.

SARI KODLU ALARM VERİLDİ

Yetkililer, fırtınanın etkisinin yarına kadar sürebileceği uyarısında bulunurken, İrlanda genelinde sarı kodlu alarm ilan edildi. Kuzey İrlanda'da ilan edilen sarı kodlu alarmın Çarşamba gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN