Fransa'da akıl almaz cinayet: Anne ve dört çocuğu ölü bulundu

Fransa'da akıl almaz cinayet: Anne ve dört çocuğu ölü bulundu

Fransa'da şok eden bir aile cinayeti yaşandı. Başkent Paris'in Meaux banliyösünde bir apartman dairesinde beş ceset bulundu. Savcılık cinayet soruşturması başlatırken kurbanların bir anne ve onun 4 çocuk olduğunu ifade etti. Polis, kaçtığı tahmin edilen 33 yaşındaki babayı arıyor.

Fransa'nın başkenti Paris'in Meaux banliyösünde bir aile cinayeti işlendi. Savcılık bir apartman dairesinde bir anne ve onun dört çocuğundan oluşan beş ceset bulduklarını açıkladı.

BBC'de yer alan habere göre, olayla ilgili cinayet soruşturması başlatılırken polisin kaçtığı tahmin edilen 33 yaşındaki babayı aradığı ifade edildi.

PARİS BİR DİZİ CİNAYETE TANIK OLDU

Geçtiğimiz Kasım ayı sonlarında 41 yaşındaki bir erkek, yaşları 4 ile 11 arasında değişen üç kızını öldürdüğünü itiraf ederek teslim olmuştu. Polis, kızlarını başkentin güneydoğu banliyölerindeki Alfortville kasabasındaki evinde ölü bulmuştu.

Ekim ayında ise bir polis memuru, Val-d'Oise'daki Vemars'taki evinde kendini üç kızını öldürdükten sonra kendini öldürmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN