Fransız oyuncu Gérard Depardieu paparaziye saldırdı

Fransız oyuncu Gérard Depardieu paparaziye saldırdı

Fransız oyuncu Gérard Depardieu, İtalya'nın başkenti Roma'da paparazzilerin kralı olarak bilinen Rino Barillari'yi yumrukladığı iddiasıyla gündeme geldi. 79 yaşındaki Barillari'nin saldırıda yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Fransız oyuncu Gérard Depardieu, İtalya'nın başkenti Roma'da paparazzilerin kralı olarak bilinen Rino Barillari'yi yumruklamakla suçlandı.

Habertürk'ün New York Times'tan aktardığı habere göre, olay, salı günü Roma'da bir bar çıkışında gerçekleşti. New York Times, La Repubblica'nın köşe yazarı Gianni Riotta'yı saldırının tanığı olduğunu belirtti.

Fotoğraf çekmeyi bırakması istenen Rino Barillari, Gérard Depardieu ile yanındaki Magda Vavrusova adlı kadını takip etmeyi bırakmadı. Gianni Riotta, Depardieu'nun Rino Barillari'yi yakaladığını söylerken, "Ona vurdu, vurdu ve vurdu. Kanlar içinde kaldı" dedi.

Olay yerinden ambulansla götürülen Rino Barillari'nin suç duyurusunda bulunup bulunmayacağı henüz bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN