Gazze'de son 24 saat içinde 200 kişi öldürüldü

Gazze'de son 24 saat içinde 200 kişi öldürüldü

İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze'de son 24 saat içinde yaklaşık 200 kişi hayatını kaybetti. İsrail güçlerinin Gazze'deki Han Yunus'u şiddetli tank ateşi ve hava bombardımanıyla vurmaya devam ettiği öğrenildi.

İsrail ordusu, Hamas'ın Gazze'deki lideri Yahya Sinvar'ın evlerinden birinin bodrum katında bulunduğu iddia edilen bir tünel kompleksini imha ettiğini açıkladı. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ise ordunun Hamas'ın komuta merkezlerine ve silah depolarına ulaştığını söyledi. Reuters'ın aktardığına göre; İsrail Hava Kuvvetleri, Gazze'nin merkezindeki Nuseyrat Mülteci Kampı'na bir dizi hava saldırısı düzenledi. Yapılan saldırıların ardından Gazze'de son 24 saat içinde yaklaşık 200 kişinin daha katledildiği belirtildi.

Toplam ölü sayısının 21 bin 507'ye yükseldiği aktarıldı. Öte yandan Gazze'deki 2,3 milyon insanın neredeyse tamamı en az bir kez evlerini terk ettiği görüldü. Bir çoğu ise derme çatma çadırlarda kalıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN