Gazze'deki bir çocuk elektrik kesintisi nedeniyle yoğun bakımda can verdi

Gazze'deki bir çocuk elektrik kesintisi nedeniyle yoğun bakımda can verdi

İsrail güçlerinin bitmek bilmeyen saldırıları Gazze'de elektrik kesintilerine neden oluyor. Gazze'nin Han Yunus kentinde bulunan Nasır Hastanesi'nde elektriklerin kesilmesi nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 10 yaşındaki bir kız çocuğu yaşamını yitirdi. Yetkililer hava saldırılarının da arttığını söyledi.

İsrail savaş uçaklarının Han Yunus'a düzenlediği hava saldırıları sonucu kentteki Nasır Hastanesi'nde elektrikler tamamen kesildi. Hastanede görev yapan Filistinli doktor Muhammed Eymen konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

'10 YAŞINDA ŞEHİT OLDU'

Hastanenin yoğun bakım ünitesinden kendi çektiği bir görüntüyü paylaşan Eymen, "Nasır Hastanesi'nde elektrikler kesildiği için 10 yaşındaki kız çocuğu şehit oldu." ifadesini kullandı.

Eymenin yayımladığı videoda, yoğun bakım ünitesinde kolları ve bacakları bandajlı 10 yaşındaki kız çocuğunun hareketsiz bir şekilde uzandığı görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN