Gökyüzünden felaket yağdı! Dolu değil resmen demir… Hem insanlar hem hayvanlar yaralandı

Gökyüzünden felaket yağdı! Dolu değil resmen demir… Hem insanlar hem hayvanlar yaralandı

El Nino'nun etkileri tüm dünyayı etkisi altına aldı! O ülkeye resmen cevizden bile büyük dolu yağdı! Hem hayvanlar, hem insanlar dolu yağışı yüzünden yaralandı! Adeta felaket...

El Nino'nun dünya genelindeki etkileri, ciddi bir tehlikenin göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. O ülkenin üzerine cevizden bile büyük dolu taneleri yağdı. Ancak bu olay sadece bitkileri değil, aynı zamanda hayvanları ve insanları da etkisi altına aldı. Sonuçları felaketi andırıyor.

ONLARCA İNSAN VE HAYVAN YARALANDI

Görüntüler Suudi Arabistan çölünde kaydedildi. Cevizden bile büyük, demir ağırlığında dolular ülkeye adeta felaketi getirdi. Onlarca insan ve deve dolu yağışından ötürü yaralandı. Ayrıca bölgede maddi hasarlar da meydana geldi. O anlar bir cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN