Gördükleri her şeye saldırıyor! Yetkililer tüm yolları deniyor! Saldırıların önü alınamıyor! Son çare ise...

Gördükleri her şeye saldırıyor! Yetkililer tüm yolları deniyor! Saldırıların önü alınamıyor! Son çare ise...

Sokakta, caddede gördükleri her şeye saldırıyorlar! O canlıları geri püskürtmek ise çok zor! Saldırıların ardı arkası kesilmiyor! Artık o yönteme başvurulacak! İşte ayrıntılar...

Şehir sokaklarında ve caddelerinde yaşanan canlı saldırıları endişe verici boyutlara ulaştı. Bu canlılar, her gördükleri nesneye saldırarak çevreye zarar veriyor. Saldırılara karşı alınan önlemler ise yetersiz kalıyor. Saldırılar, son zamanlarda artarak devam ediyor. Bu soruna çözüm arayışlarının ardı arkası kesilmiyor. Şimdi ise farklı bir yöntem geliştirildi.

G20 ZİRVESİ ÖNCESİ MAYMUN SALDIRISI ÖNLEMİ

monkeyg202-64ef269756310.jpg

G20 zirvesi sırasında olası maymun saldırılarının ve zararlarının önüne geçilmesi amacıyla yerel yetkililer tarafından özel önlemler alındığı belirtiliyor. BBC'nin aktardığı habere göre, zirvenin düzenleneceği alanda maymunların ziyaretçilere ve kullanılacak mekanlara zarar verme riskini azaltmak için planlamalar yapıldı.

KARTONDAN MAYMUN ÖNLEMİ

opera-anlik-goruntu-2023-08-30-235729-static-ai-asianetnews-com.png

Yapılan açıklamalara göre, alınan önlemler arasında "gri langur" maymunlarını korkutmak amacıyla gerçek boyutlardaki karton kesimlerin hazırlanması bulunuyor. Bu karton kesimler, zirveye katılacak olan delegelerin konaklayacağı otellerin yanı sıra maymunların sıkça görüldüğü bölgelere asılacak.

Yetkililer ayrıca, langur maymunlarının çıkardığı sesleri taklit edebilen 30 ila 40 eğitimli kişinin de maymunları caydırmak için görevlendirileceğini belirtti. Bu eğitimli kişiler, maymunları uzak tutmak ve ziyaretçilere güvenli bir çevre sağlamak amacıyla etkili bir rol üstlenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN