Görev başındayken eğlenmişler! Hastanede yılbaşı partisine soruşturma

Görev başındayken eğlenmişler! Hastanede yılbaşı partisine soruşturma

Yunanistan'da bir hastanede düzenlenen yılbaşı partisi ülkede büyük tepki topladı. Hastanenin müdürü tarafından düzenlenen parti hakkında soruşturma açılırken hastabakıcılar sedyede bir hastayı taşırken hemşireler orta koridorda "canlı müzik" eşliğinde dans ettiği kaydedildi.

Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir hastanede yılbaşı partisi ülkenin gündemine oturdu.

Erythros Stavros (Kızıl Haç) hastanesinde düzenlenen yılbaşı partisine tepkiler artarak devam ederken hastabakıcılar sedyede bir hastayı taşırken hemşireler orta koridorda "canlı müzik" eşliğinde dans ettiği aktarıldı.

GÖREV BAŞINDAYKEN PARTİ YAPTILAR

Yunan basınının paylaştığı habere göre, "Erythros Stavros hastanesinden gelen ve Noel'den birkaç gün önce görev başındayken düzenlenen bir partiye ait görüntüler haklı olarak öfkeli tepkilere yol açtı. Aralarında Pavlos Polakis'in de bulunduğu sosyal medya kullanıcıları, hastane bahçesinde şarkı söyleyip dans eden insanların ve sağlık görevlileri ile orkestra arasında bir hastayı götüren hastabakıcıların yer aldığı bir video yayınladı" ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN