Görüntüler Çin'den! Alışveriş merkezinin zemini birden göçtü! Neye uğradıklarını şaşırdılar

Görüntüler Asya'nın en kalabalık ülkesi Çin'den! Bir alışveriş merkezinin zeminin çökmesiyle neye uğradıklarını şaşırdılar! O anlar kameraya anbean yansıdı...

Çin'in Jiangsu eyaletine bağlı Zhenjiang kentinde bulunan bir alışveriş merkezinde korkutucu bir olay meydana geldi. Bir kadının alışveriş yapmakta olduğu sırada, mağazanın zemini aniden çöktü. Kadın ve mağazada bulunan ürünler, çöken zeminin oluşturduğu çukura düştü.

Olay sırasında mağazada bulunan başka bir müşterinin ise düşmekten son anda kurtulduğu görüldü. Yetkililerin verdiği bilgiye göre, 23 Mart'ta gerçekleşen olayda kadın ve o sırada alt katta çalışmakta olan bir inşaat işçisi enkaz altında kalarak yaralandı.

Alışveriş merkezi yönetimi tarafından yapılan açıklamada, hafif yaralanan müşteri ve işçinin hemen hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir