Greta Thunberg: Filistin'in yanında olmak insan olmaktır

Greta Thunberg: Filistin'in yanında olmak insan olmaktır

İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg, İsrail bombardımanında yerle bir olan Gazze için destek mesajını yineledi. Leipzig şehir merkezinde düzenlenen Filistin yanlısı gösteriye katılan Thunberg, "soykırım karşısında" kimsenin sessiz kalmaması gerektiğini söyledi.

İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg, Leipzig şehir merkezinde düzenlenen Filistin yanlısı gösteriye katıldı.

Gösteriye sürpriz şekilde katılan ve Filistin'e destek için kefiye takan 21 yaşındaki Thunberg, yaptığı konuşmada, İsrail'in saldırılarını "soykırım" olarak nitelendirdi.

'FİLİSTİN'İN YANINDA OLMAK İNSAN OLMAKTIR'

İklim aktivisti Thunberg, "Zulme, emperyalizme, savaşa, her türlü ayrımcılığa ve ırkçılığa karşı her zaman ayağa kalkmalı ve sesimizi yükseltmeliyiz. Filistin'in yanında olmak insan olmaktır. Susturulmamıza asla izin vermemeliyiz." ifadelerini kullandı.

Thunberg, daha önceki açıklamalarında da İsrail'in Gazze saldırılarında Filistin'e destek vermiş ve Almanya'da bazı kesimleri tarafından yoğun şekilde eleştirilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN