Güneş tutulmasında aile katliamı: Astroloji fenomeni, çocuklarını otomobilden dışarı attı

Güneş tutulmasında aile katliamı: Astroloji fenomeni, çocuklarını otomobilden dışarı attı

Sosyal medyada, ‘Ayoka’ ismiyle tanınan ABD’li astroloji fenomeni Danielle Johnson, güneş tutulmasından önce cinnet getirdi. Eşini bıçaklayarak öldüren Johnson, iki çocuğunu da arabadan otobana attı. Sekiz aylık bebek ölürken, Johnson'ın kendisi de intihar etti.

ABD'de 'Ayoka' adıyla tanınan ve 100 binden fazla takipçisi olan hesabından sık sık komplo teorileri ile antisemitik söylemler paylaşan astroloji fenomeni Danielle Johnson, pazartesi meydana gelen güneş tutulması sırasında eşini bıçaklayarak öldürdü. Güneş tutulmasını 'kıyamet' olarak gördüğü belirtilen Johnson, iki çocuğunu da hareket eden arabadan dışarı attı. Çocuklardan biri öldü; 34 yaşındaki kadının kendisi de 160 kilometre hızla bir ağaca çarparak intihar etti.

Artı Gerçek'te yer alan habere göre, Amerikan basınındaki haberlere göre Johnson, Kuzey Amerika'da gözlemlenen güneş tutulması öncesinde sosyal medyada "Uyanın, kıyamet geldi" gibi paylaşımlar yapmış, takipçilerinden "bir taraf seçmelerini" istemişti. Tutulmanın gerçekleşeceği pazartesi günü de, sabah erken saatlerde, Los Angeles'ta birlikte yaşadığı partneri Jaelen Chaney ile sözlü bir kavgaya tutuştu.

34 yaşındaki Johnson, kavga sırasında 29 yaşındaki Chaney'yi bıçaklayarak öldürdü. Ardından da biri dokuz yaşında, diğeri sekiz aylık olan iki çocuğunu yanına alarak Porsche SUV araba ile olay yerinden kaçmaya çalıştı. Porsche ile otobana çıkan Johnson, çocukları saat 16:30 civarında hareket eden araçtan dışarı fırlattı. Dokuz yaşındaki çocuk hafif yaralandı, sekiz aylık bebek ise otobandaki arabaların çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Johnson'ın ise arabayı sürmeye devam ettiği, hızını giderek artırdığı ve saat 17:00 civarında yaklaşık 160 kilometre hızla Redondo Beach'teki bir ağaca çarparak intihar ettiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN