Güvenlik güçleri son anda müdahale etti: Pakistan'da Japonları taşıyan minibüse saldırı

Güvenlik güçleri son anda müdahale etti: Pakistan'da Japonları taşıyan minibüse saldırı

Pakistan'ın Karaçi şehrinde, beş Japon vatandaşın içinde bulunduğu minibüse intihar saldırısı düzenlendiği bildirildi. Güvenlik güçlerinin saldırıya son anda müdahale ettiği kaydedilirken, teröristlerin taşıdığı çantada el bombaları ve makineli tüfek olduğu duyuruldu.

Pakistan polisi, ülkenin Karaçi kentinde Japon vatandaşlarını taşıyan bir minibüse canlı bombalı intihar saldırısı düzenlendiğini bildirdi.

Açıklamada, yerel saatle 06.50'de Japonya vatandaşlarını taşıyan bir minibüse intihar saldırısı düzenleyen iki teröristten birinin üzerindeki bombayı infilak ettirdiği, etrafa ateş açan diğerinin ise kendini patlatma girişiminden önce güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

yeni-proje-4-004.jpg

GÜVENLİ BÖLGEYE NAKLEDİLDİLER

Pakistan merkezli Geo News televizyonunun haberine göre, saldırı sırasında minibüste bulunan beş Japon vatandaşının durumunun iyi olduğu ve güvenli bir konuma yönlendirildikleri ifade edildi.

Öte yandan, minibüsü takip eden koruma aracındaki üç güvenlik görevlisinin saldırıya karşılık verirken yaralandığı ve ikisinin durumunun ağır olduğu ifade edildi.

yeni-proje-3-002.jpg

Olay yerinde teröristlerin taşıdığı ve içinde altı el bombası, üç şarjör ve bir hafif makineli tüfek bulunan bir çanta ele geçirilirken, çevrede bulunan bazı araçların zarar gördüğü belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN