Hamas’tan Elon Musk’a davet

Hamas’tan Elon Musk’a davet

Önceki gün İsrail'de Netanyahu'yu ziyaret eden Elon Musk'a Hamas'tan sürpriz teklif geldi. Hamas'ın üst düzey yöneticilerinden Usame Hamdan, Musk'ı Gazze'ye davet ederek, "İsrail bombardımanının yarattığı yıkımın büyüklüğünü ve halkımıza karşı işlenen suçların boyutlarını görmesi için Musk'ı Gazze'ye çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.

SpaceX ve Tesla'nın sahibi milyarder iş adamı Elon Musk'ın İsrail'de Başbakan Binyamin Netanyahu ve Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile yaptığı görüşmenin yankıları sürerken, Hamas'tan sürpriz bir teklif geldi. Beyrut'ta basın toplantısı düzenleyen Hamas'ın üst düzey yöneticilerinden Usame Hamdan, Elon Musk'ı Gazze'ye davet etti. Hamdan, "İsrail bombardımanının yarattığı yıkımın büyüklüğünü ve halkımıza karşı işlenen suçların boyutlarını görmesi için Musk'ı Gazze'ye çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.

ELON MUSK, İSRAİL'E GİTMİŞTİ

Elon Musk, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile 7 Ekim'de saldırıya uğrayan Kfar Aza beldesini gezmişti. Ziyaret kapsamında İsrailli yetkililer, Musk'a Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları mensuplarınca 7 Ekim'de saldırıya uğrayan beldede yaşananlarla ilgili bilgi vermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN