Hastaneye başvuran kızın beyninden çıkan şoke etti! Doktorlar hızla ameliyata aldı: 8 yaşındaki kızın beyninden...

Hastaneye başvuran kızın beyninden çıkan şoke etti! Doktorlar hızla ameliyata aldı: 8 yaşındaki kızın beyninden...

Hastaneye giden 8 yaşındaki kız çocuğunun beyninde tespit edilen kitle şaşkına çevirdi! Doktorlar hızlı bir operasyonla alırken, aile şaşkına döndü. 8 yaşındaki kız çocuğunun beyninde...

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'teki Ulusal Anne ve Çocuk Sağlığı Merkezi'ne başvuran 8 yaşındaki bir kız çocuğunun beyninde yaşanan olağanüstü bir durum, akıllara durgunluk verdi. Yapılan tetkikler sonucunda kızın beyninde bir kitle tespit edildi ve hemen ameliyata alındı.

SAÇI İÇERİYE DOĞRU UZAMIŞ

Kırgızistan Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ameliyatın başarılı geçtiği belirtilirken, şaşırtıcı bir detay ortaya çıktı. Kızın beyninden bir tutam saç çıkarıldı. Bu durum, tıp literatüründe oldukça nadir görülen bir olay olarak kaydedildi.

Açıklamada, kızın beynindeki saçın 8 yıl boyunca içeriye doğru uzadığı ve bu hastalığın rahimdeki gelişim bozukluğundan kaynaklanabileceği vurgulandı.

Kırgızistanlı çocuğun beyninden saç çıktı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN