Her şeyi bilen Simpsonlar bile bunu bilemedi! Japonya'da 7,6'lık depremi bir gün öncesinden haber verdi

Her şeyi bilen Simpsonlar bile bunu bilemedi! Japonya'da 7,6'lık depremi bir gün öncesinden haber verdi

Japonya depremini bir gün önceden bildi. Kahin gibi paylaşım sosyal medyada viral oldu. Simpsonlar bile bunu bilemezken o kullanıcı Japonya'da 7 ve üzeri deprem olacağını öne sürdü. Aradan bir gün sonra Japonya'da 7,6 büyüklüğünde deprem oldu. İşte o paylaşım...

Dünya gündemini sarsan depreme dair görüntüler paylaşıldı. Japonya'da gerçekleşen 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından paylaşılanlar viral oldu. Sosyal medya üzerinden yapılan bir paylaşımda ise yaklaşık olarak depremi 1 gün öncesinden bildiği ortaya çıktı.

JAPONYA'DA 7,6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Japonya'da sabah saatlerinde 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Büyük depremin öncesinde 1,5 saat içerisinde 5 - 7,6 arasında 9 deprem oluştu. İşikawa eyaleti merkezli depremlere dair, Japon meteoroloji Ajansı'ndan açıklama geldi. Kıyıda meydana gelen depremin ardından tsunami uyarıları yapıldı. Paylaşılanlara göre, Japonya'da dalga boyları yükselmeye başladı.

0x0-1704094126992.webp

JAPONYA DEPREMİNİ BİR GÜN ÖNCEDEN BİLDİ

Japonya'da gerçekleşen depremi yaklaşık olarak bir gün öncesinden bilen sosyal medya kullanıcısı dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcısı tarafından geçtiğimiz gün sabah saatlerinde yapılan paylaşıma göre, 1 Ocak 2024 tarihinde 7 ve üzeri deprem öngördüğünü duyurdu. Depremin meydana geleceği yerin Japonya, Melezya ya da İSE Irak bölgesinin olacağını söyledi.

Paylaşımdan yaklaşık bir gün sonra Japonya'da 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sosyal medya kullanıcısı paylaşımında, "Yarın dünyanın bir çok yerinde 7 aralığında depremler bekliyorum 1. Japonya olduğunu düşünüyorum 2. Malezya 3. İSE Irak bölgesi genel olarak yarın sıkıntı bir gün deprem haberleri duyacağımızı öngörüyorum…" ifadelerini kullandı. Deprem sonrasında takipçileri, "Simpsonlar bile bunu bilemedi" tarzında yorum yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN