Hindistan'da 7 kişinin tecavüzüne uğramıştı! O gezgin kadına 1 milyon rupi ödendi

Hindistan'da 7 kişinin tecavüzüne uğramıştı! O gezgin kadına 1 milyon rupi ödendi

Motosiklet ile dünyayı gezen İspanyol çift Fernando ve Vicente, Hindistan'da 7 kişinin saldırısına uğramıştı. Saldıranlar daha sonra kadına da tecavüz etmişti! Olaya karışanlardan 3 kişi yakalanırken, kadına da kamera önünde 1 milyon rupi tazminat ödendi...

Gezgin çift, Hindistan'da yaşadıkları korkunç saldırıyı kamuoyuna duyurdu. Vincente ve Fernanda, yağmur altında sığınmak için bir ağacın altına gizlendikleri sırada, 7 kişilik bir grup tarafından saldırıya uğradıklarını ve gasp edildiklerini açıkladılar. Fernanda'nın cinsel saldırıya maruz kaldığını belirten çift, olayın şokunu üzerlerinden atmaya çalışırken, polis ve sağlık ekipleriyle hastanede buluştuklarını ifade etti.

7 ERKEK TARAFINDAN TECAVÜZE UĞRADI

Global Outcry as Brazilian Influencer Gangraped in India During World Motorcycle Tour

Fernanda, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında, yaşadığı korkunç olayı anlatarak şu sözleri sarfetmişti: "Kimsenin başına gelmesini istemediğim bir olay yaşandı. 7 erkek bana tecavüz etti. Bizi dövdüler ve bizi gasp ettiler. Çok bir şey almadılar çünkü gerçekte istedikleri bana tecavüz etmekti. Şu an polisle birlikte hastanedeyiz. Her şey Hindistan'da yaşandı."

Fernanda ise gözyaşları içinde, "Polis burada. Burada uyumamıza izin verdiler" şeklinde açıklamada bulunmuştu.

OLAYA KARIŞAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Dünyayı sarsan iğrenç olayın yankıları sürüyor! 7 farklı adamın tecavüzüne uğramıştı: Urganla bağlanıp siyah çuvalla getirildiler - Mynet trend

Olayın ardından İspanya'nın Hindistan büyükelçiliği, yerel yetkililerle temas kurarak duruma müdahale etti. Polis, saldırganları yakalamak için operasyon başlatırken, 3 şüpheli tutuklandı. Ancak, geriye kalan dört kişinin halen arandığı bildirildi.

VINCENT VE FERNANDA ÇİFTİNE 1 MİLYON RUPİ TAZMİNAT

tazminat.jpg

Hint makamları, saldırganların yakalanmasının ardından Vincente ve Fernanda'ya yaklaşık 1 milyon rupi tazminat ödedi. Bu da yaklaşık olarak 383 bin 16 liraya tekabül ediyor. İşin absürt tarafı ise çiftin yaşadığı İspanya'da geçerli olan para birimi Euro kurunda ise 11 bin 100 Euro'ya denk geliyor. Bu olay, kameralar önünde gerçekleşen tazminat ödemesiyle de gündeme oturdu.

Dumku karakolundan komiser yardımcısı Anjaneyulu Dodde, "Onlara tazminat verdik. Şimdi kapsamlı bir soruşturma yürütüyoruz ve hızlı bir yargılama süreci sağlamaya çalışıyoruz." dedi.

Çiftin yaşadığı bu travmatik olayın ardından bir süre İspanya'ya dönecekleri ve daha sonra seyahatlerine devam edecekleri belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN