Hindistan'da yoğun sis hava ulaşımını durdurdu: 110 uçuş ertelendi

Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’yi kaplayan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin 25 metreye düşmesi hava ulaşımını aksattı. Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı’nda 110 uçuş ertelenirken, Yeni Delhi'ye giden trenlerde geciklemeler meydana geldi.

Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’yi kaplayan yoğun sis hayatı olumsuz etkiledi.

Görüş mesafesinin 25 metreye düşmesi sonucu Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı’nda 110 uçuş ertelendi. Şehirde trafik akışı da durma noktasına geldi.

New Delhi Television'da yer alan habere göre, Meteoroloji Ofisi soğuk hava koşulları devam ederken başkentte 'yoğun sis' nedeniyle kırmızı alarm kararı alındığını açıkladı. Kuzey demiryolları, Delhi'ye giden 25 kadar trenin geciktiğini söyledi.

Yollar sisle kaplı kalırken, Uttar Pradesh'te çok sayıda kaza meydana geldi. Agra-Lucknow Otoyolu'nda zincirleme kazada bir kişi hayatını kaybetti, 12 kişi ise yaralandı.

Bareilly'de aşırı hız yapan bir kamyon ise Bareilly-Sultanpur otoyolunun yakınındaki bir eve çarptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN