İngiltere'de göçmenlik merkezine molotofkokteyli atıp intihar etti

İngiltere'de göçmenlik merkezine molotofkokteyli atıp intihar etti

İngiltere'nin Dover kentindeki yeni bir göçmenlik sınır kuvvetleri merkezine molotofkokteyli atan kişi, daha sonra intihar etti. İçişleri Bakanlığından bir sözcü, polis ekiplerinin bölgeye intikal ettiğini belirtti.

Göçmen krizinin gündemden düşmediği ülkelerden olan İngiltere'nin güneydoğusunda bulunan Dover kentinde bir kişinin, yeni bir göçmenlik sınır kuvvetleri merkezine molotofkokteyli atıp ardından intihar ettiği bildirildi.

Bölgeye gönderilen İtfaiye ve Kurtarma Servisinin müdahalesiyle havai fişek ve molotofkokteyli nedeniyle çıkan yangın söndürüldü. Polis ekipleri de kısa sürede olay yerine gelerek bölgede güvenlik çemberi oluşturdu.

İçişleri Bakanlığından bir sözcü, olayın ardından polis ekiplerinin bölgeye intikal ettiğini belirtti ancak olaya ilişkin daha fazla bilgi vermedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN