İrlanda'da silahlı saldırı: 1 ölü

İrlanda'da silahlı saldırı: 1 ölü

İrlanda'nın başkenti Dublin'deki bir restoranda silahlı saldırı düzenlendi. Olayda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı. Yetkililerin saldırıyı 'çete bağlantılı' olarak ele aldığına, olayın devam eden uyuşturucu ve silahla ilgili bir kan davasıyla bağlantılı olabileceği ihtimali üzerinde durdukları belirtiliyor.

İrlanda'nın başkenti Dublin'deki bir restorandaki silahlı saldırıda 20'li yaşlarında bir erkek öldü, bir başka erkek ise ağır yaralandı.

BBC'de yer alan habere göre, saldırı yerel saatle 20.00 sıralarında Blanchardstown'daki Main Street'teki Browne's Steakhouse'da meydana geldi.

İki erkek James Connolly Memorial Hastanesi'ne sevkedilirken, 20'li yaşlarındaki erkeğin hayatını kaybettiği açıklandı.

İrlanda polisi, 40'lı yaşlarındaki ikinci erkeğin kurşun yaralarından dolayı tedavi gördüğünü ve durumunun ciddi olduğunu söyledi.

Olay yeri teknik inceleme başlatıldı ve Devlet Patolog Dairesi'nden yardım istendi.

Dedektiflerin, saldırıyı "çete bağlantılı" olarak ele aldığına, olayın devam eden uyuşturucu ve silahla ilgili bir kan davasıyla bağlantılı olabileceği ihtimali üzerinde durdukları belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN