İsrail Başbakanı Bennett: Bu düşmanı yeneceğiz

İsrail Başbakanı Bennett: Bu düşmanı yeneceğiz

İsrail Başbakanı Naftali Bennett, İsrail'in Hadera kentinde 2 polisin ölümüne yol açan silahlı saldırıya ilişkin ''Vatandaşlarımız tetikte olmayı elden bırakmamalı. Hep birlikte bu düşmanı da yeneceğiz'' açıklamasında bulundu.

İsrail Başbakanı Naftali Bennett, dün İsrail'in Hadera kentinde 2 polisin ölümüne yol açan silahlı saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Terör örgütü DEAŞ'ın yeni tehditlerine karşı güvenlik güçlerinin gereken adımları atacağını kaydeden Bennet, hayatını kaybeden polislerin ailelerine taziyelerini ileterek şunları söyledi:

"Menfur katillere karşı sivilleri savunurken yaşamını yitiren polis memurları Shirel Abukarat ve Yezen Falah'ın ölümleri yüreğimizi burktu. Onların kahramanlıklarını unutmayacağız. Bu saldırılar Güvenlik güçlerinin yeni tehdide hızla uyum sağlamasını gerektiriyor ve biz de bunu yapacağız. Vatandaşlarımız tetikte olmayı elden bırakmamalı. Hep birlikte bu düşmanı da yeneceğiz."

İsrail polisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, dün akşam ülkenin batısındaki Hadera şehrinde 2 saldırganın açtığı ateş sonucu 2 polis ölmüş, 3 polis yaralanmıştı.

İsrail polisi, saldırganların, ülkenin kuzeyindeki bir Arap beldesi sakini İsrail vatandaşı olduklarını ve terör örgütü DEAŞ ile bağlantıları bulunduğunu açıklamıştı.

Ülkenin güneyindeki Biru's Sebi kentinde 22 Mart'ta düzenlenen bıçaklı saldırıda da 4 İsrailli hayatını kaybetmişti. Saldırganın DEAŞ sempatizanı olduğu ve daha önce "güvenlikle ilişkili" suçlardan hapis yattığı belirtilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN