İsrail Savaş Kabinesi üyesinden İran açıklaması: Doğru zamanda bedelini ödeteceğiz

İsrail Savaş Kabinesi üyesinden İran açıklaması: Doğru zamanda bedelini ödeteceğiz

İran-İsrail gerilimine ilişkin İran ve İsrail cephesinden peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. İsrail Savaş Kabinesi üyesi Gantz, "Doğru tarih ve zamanlamada bedelini ödeteceğiz" dedi.

İsrail Savaş Kabinesi, İran'ın saldırılarının ardından ikinci kez bir araya gelecek. Savaş Kabinesi üyesi Benny Gantz, savaş kabinesinin toplanacağı sırada İran'a yönelik açıklamalarda bulundu ve "Doğru zamanda bedelini ödeteceğiz" ifadesini kullandı.

Gantz, "Bölgesel koalisyon kuracağız. İran'a bizim için doğru tarih ve zamanda bunun bedelini ödeteceğiz" açıklamasında bulundu.

Dün gece İran'ın İsrail'e yönelik saldırılarının ardından savaş kabinesi Başbakan Binyamin Netanyahu'nun başkanlığında Tel Aviv'de toplanmış, İran'dan başlatılan İHA saldırısını ele almışlardı.

Haberin detayları hazırlanıyor...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN