İsrail'den Şam'a hava saldırısı: Yaralılar var

İsrail'den Şam'a hava saldırısı: Yaralılar var

İsrail, Suriye'nin başkenti Şam'ın çevresinde birkaç noktaya hava saldırısı düzenledi. Saldırıda siviller yaralanırken, maddi hasar da meydana geldi.

İsrail güçleri, yerel saatle 21.30'da, Suriye'nin başkenti Şam'ın çevresinde birkaç noktaya Golan Tepeleri yönünden hava saldırısı gerçekleştirdi.

Suriye'deki haber ajansı SANA'nın askeri kaynağa dayandırdığı haberinde, "Saldırıda siviller yaralandı, maddi hasar meydana geldi. Hava savunma sistemleri bazı düşman roketlerini düşürdü" ifadeleri kullanıldı.

İsrail makamlarından ise saldırıya ilişkin açıklama yapılmadı.

NE OLMUŞTU?

Suriye rejimine yakın sosyal medya hesapları, 29 Mart'ta İsrail'e ait savaş uçaklarının Halep ilinde birçok noktayı hedef aldığını iddia etmişti.

Şam ve kırsalındaki bölgelerde, Suriye ordusu ile İran destekli terörist grupların yanı sıra Lübnan Hizbullah'ı unsurlarının da bulunduğu biliniyor.

İsrail, iç savaşın başladığı 2011'den bu yana Suriye'de zaman zaman İran destekli gruplara ve Suriye ordusuna ait askeri noktalara saldırılar düzenliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN