İsrail'in saldırılarında Gazze'de 133 gazeteci öldü

İsrail'in saldırılarında Gazze'de 133 gazeteci öldü

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik saldırı ve işgali tüm şiddetiyle sürüyor. 7 Ekim'den bu yana saldırılarda Gazze'de 133 gazeteci katledildi. Sivil kayıplar ise 30 bini geçti.

İsrail , 7 Ekim'den itibaren Gazze Şeridi'ni tüm tepki ve ateşkes çağrılarına karşılık işgal etmeye devam ediyor. Gazze'de yaşanan katliamda ölü sayısı 30 bini aştı.

SALDIRILARDA BİR GAZETECİ DAHA ÖLDÜ

İsrail ordusunun saldırılarında bir gazeteciyi daha öldürdüğü bildirildi. Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi'nden konuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamaya göre, Gazze'den yayın yapan El-Aksa televizyonu spikeri ve gazeteci Muhammed Selame'nin İsrail'in Gazze Şeridi'nin orta kesiminde yer alan Deyr el-Belah kentinde bir eve düzenlediği saldırı sonucu öldüğü belirtildi.

ÖLDÜRÜLEN GAZETECİ SAYISI 133'E ÇIKTI

İsrail ordusunun 7 Ekim 2023'ten bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde öldürülen gazetecilerin sayısı 133'e çıktı.

Şimdiye kadar en az 13 bin 430’u çocuk, 8 bin 900’ü kadın olmak üzere 30 bin 631 Filistinli de öldürüldü ve 72 bin 43 kişi yaralandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN