İtalya’da demiryolu işçilerine tren çarptı: 5 ölü, 2 yaralı

İtalya’da demiryolu işçilerine tren çarptı: 5 ölü, 2 yaralı

İtalya'da bir tren, demiryolunda çalışan işçilere çarptı. İtalyan itfaiyesi tarafından yapılan açıklamada, Brandizzo istasyonu yakınlarında meydana gelen kazada, 5 işçinin hayatını kaybettiği ve 2'sinin yaralandığı bildirildi.

İtalya'nın Torino kenti yakınlarında meydana gelen bir tren kazasında beş işçi hayatını kaybetti. İtalyan itfaiyesi tarafından yapılan açıklamada, kazanın Torino kentindeki Brandizzo istasyonu yakınlarında gerçekleştiği ve iki işçinin de yaralandığı belirtildi.

6.jpg

Gece saatlerinde yaşanan olayın nedeni henüz belirlenemese de, İtalyan medyası kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

7.jpg

MELONİ’DEN TAZİYE MESAJI

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, yaşanan bu kazadan dolayı derin üzüntü duyduğunu belirterek, “Torino bölgesindeki Brandizzo istasyonunda bakım çalışmaları yürütürken trenin altında kalan 5 işçinin trajik ölümünü üzüntü ve kederle öğrenmiş bulunuyorum. Hayatını kaybedenlerin ailelerine ve sevdiklerine en derin taziyelerimi ve en samimi duygularımı iletiyorum. Olayla ilgili tüm gelişmeleri takip etmek ve olayın en kısa sürede aydınlatılması umuduyla Piedmont Bölgesi Başkanı Cirio ile temas halindeyim” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN