Kadirov'un çocuklarından babalarına insanlık dışı hediye

Çeçen Lider Ramazan Kadirov, 18 yaşından küçük 3 oğlunun Ukrayna’ya giderek Rus birliklerine katılacağını söylemişti. Kadirov'un çocukları, etkisiz hale getirdikleri 3 Ukraynalı askeri babalarına hediye olarak verdi. Bu insanlık dışı anlarda Kadirov, Ukraynalı askerler için "Yakında normal insan gibi yaşamayı öğrenecekler" dedi.

Ukrayna savaşında Rusya lideri Putin'e verdiği destek ve cephe gerisinde verdiği pozlarla gündeme gelen Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov 14, 15 ve 16 yaşlarındaki üç çocuğunun Ukrayna’ya giderek Rus birliklerine katılacağını söylemişti. Kadirov'un oğulları etkisiz hale getirdikleri Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nden yakalanan üç askeri babalarına hediye etti.

Görüntülerde çok mutlu olduğunu görünen Kadirov, çocuklarını tebrik ederek Ukraynalı askerler için "Esirlere geleneksel Çeçen yemeği gılniş yedirdik. Yakında normal insan gibi yaşamayı öğrenecekler" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN