Kiev'de hava savunma sistemleri Rus füzelerine karşı devreye girdi

Ukrayna'nın başkenti Kiev dün gece yarısı Rus füzelerinin hedefi oldu. Kiev merkezindeki hava savunma sistemleri ise başkente ilerleyen füzeleri havada vurmak için devreye girdi. Hava savunma sisteminin başkenti savunma anları ise böyle kaydedildi.

Rus ordusu tarafından dün gece saatlerinde Ukrayna'nın başkenti olan Kiev'e saldırı düzenlendi. Kiev'e bağlı Podilskyi kentini hedef alan Ruslar, füzeler ile kente saldırmaya başladılar.

Rus saldırıları karşısında başkentteki hava savunma sistemleri devreye girdi ve kentin üzerine gelen Rus füzelerini havada imha etti.

Sosyal medyada yayılan görüntülerde, hava savunma sistemlerinin art arda birçok atış yaparak Rus füzelerini havada imha ettiği görüldü. O anlar ise böyle kaydedildi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir