Kırım'da hava savunma sistemi devreye girdi: Belediye Başkanı'ndan 'tahliye' açıklaması

Kırım'da hava savunma sistemi devreye girdi: Belediye Başkanı'ndan 'tahliye' açıklaması

Kırım yarımadasındaki Armyansk kasabasında hava savunma sisteminin devreye girdiği bildirildi. Yerel bir belediye başkanı, yaptığı açıklamada "Tüm servislere danıştım ve her şey yolunda. Bu durumu istikrarsızlaştıran bazı insanlar var. İnsanlar Aryansk'tan tahliye edilmedi ve tahliye planlamıyoruz" diye konuştu.

Kırım'da yerel belediye başkanı Vasiliy Telizenko, Telegram kanalından açıklama yaparak, Rusya'nın Kırım'ın kuzeyindeki Armyansk kasabasında hava savunmasını etkinleştirdiğini söyledi.

TRT'de yer alan habere göre; "Lütfen sakin olun, hava savunması aktif" diye yazan Telizenko, TASS haber ajansına verdiği demeçte, hava savunmasının kasaba dışında etkinleştirildiğini ve Armyansk'ta daha önce patlamaların duyulabileceğini belirtti.

'TAHLİYE PLANLAMIYORUZ

Telizenko, "Tüm servislere danıştım ve her şey yolunda. Bu durumu istikrarsızlaştıran bazı insanlar var. İnsanlar Armyansk'tan tahliye edilmedi ve tahliye planlamıyoruz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN