Kocasını öldürmek için tuttuğunu sandığı tetikçi gizli polis çıktı! Kocasının sahte ölüm haberini alan kadın bakın nasıl oynadı

Kocasını öldürmek için kiralık katil tuttuğunu sanan kadına gizli polis şoku! Polis kadına, kocasının sahte ölüm haberini verdi! Kadın ise bakın nasıl 'Oscarlık' oyunculuk sergiledi...

Operasyon, Dalia Dippolito'nun kocasını öldürmek için bir tetikçi tuttuğuna dair alınan istihbarat üzerine planlandı. Ancak, tetikçi olarak kiraladığı kişi, aslında bir gizli polisti. Ayrıca operasyon, Dalia Dippolito'nun suçunu kanıtlayabilmek amacıyla özel olarak tasarlanmıştı.

KADINDAN OSCARLIK OYUNCULUK

Operasyon sırasında Dalia Dippolito, kocasının öldürüldüğü haberine verdiği tepkiyle Oscarlık bir oyunculuk sergiledi. Polisin verdiği sahte ölüm haberini duyan kadın gözyaşlarına boğuldu.

Ancak, daha sonra gerçekler ortaya çıktığında, kocasının hayatta olduğu ve operasyonun sadece Dalia Dippolito'nun suçunu ortaya çıkarmak için planlandığı ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN