Koyunlarını askeri düzende yürütmeyi başardı

Koyunlarını askeri düzende yürütmeyi başardı

Çin'li çoban, yaklaşık 400 koyundan oluşan sürüsüne askeri düzende yürümeyi öğretti. Görüntüler sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Çin'de yaşayan bir çobanın, her gün otlatmaya çıkardığı 400'den fazla koyununa askeri düzende yürümeyi öğrettiği görüldü.

Çin Halkın Günlüğü gazetesine konuşan Nie isimli çoban, "Koyunlarım eve giderken her gün bu şekilde yürüyor" ifadelerini kullandı.

Her yürüyüş sırasında diğerlerinin takip etmesi için bir 'lider koyun' belirlediğini söyleyen Nie, koyunların yürüdüğü görüntüleri internette paylaşınca yaklaşık 6.5 milyon görüntülenmeye ulaştı.

Nie ayrıca, koyunlarının hepsinin 'iyi huylu' olduğunu ve her koyunun kendisine konulan isimleri tanıyarak çağırıldıklarında geldiklerini söyledi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN