Küçük çocuk kendisini ısıran yılanı ısırarak öldürdü

Küçük çocuk kendisini ısıran yılanı ısırarak öldürdü

Hindistan'da yaşayan sekiz yaşındaki bir çocuk zehirli bir kobra tarafından ısırıldı. Koluna dolanan kobradan kurtulamayan çocuk yılanı iki kez ısırarak öldürdü.

Hindistan'ın Chhattisgarh eyaletinde yaşayan sekiz yaşındaki bir çocuk evinin arka bahçesinde oynarken kobra tarafından ısırıldı.

Koluna dolanan kobrayı üzerinden atamayan çocuk çareyi zehirli kobrayı ısırmakta buldu. Kobrayı iki kez ısıran çocuk, sürüngeni öldürdü.

The New Indian Express'in aktardığı habere göre çocuk, "Yılan elime dolandı ve beni ısırdı. Çok acı çekiyordum. Kurtulamayınca iki kere sertçe ısırdım. Her şey bir anda oldu" dedi.

Ailesine durumu anlattıktan sonra, kobranın herhangi bir zehir salmadığı anlamına gelen 'kuru bir ısırık' aldığı anlaşıldı.

Hastaneden tahliye edilen çocukta herhangi bir rahatsızlık bulunmuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN