Londra-Singapur uçağında yaralanan 20 yolcu hala yoğun bakımda

Londra-Singapur uçağında yaralanan 20 yolcu hala yoğun bakımda

Singapur Havayolları'na ait uçağın şiddetli türbülansa girmesi sonucu yaralanan 20 kişinin tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Hastane yetkilisi, 40 yaralıdan 22'sinde omurilik, 6'sında ise beyin ve kafatası yaralanması bulunduğunu açıkladı.

Londra'dan Singapur'a giden Singapur Havayolları'na ait SQ321 sefer sayılı uçak, Myanmar üzerinde uçarken ani ve şiddetli türbülansa girdi. Bu beklenmedik olay, salı günü bir yolcunun kalp krizi şüphesiyle hayatını kaybetmesine ve onlarca yolcunun yaralanmasına neden oldu.

20 KİŞİ HALA YOĞUN BAKIMDA

Reuters'ta yer alan habere göre; Bangkok Samitivej Srinakarin Hastanesi Müdürü Adinun Kittiratanapaibool, bugün yaptığı açıklamada, hastanede tedavi altında olan 40 kişinin 22'sinde omurilik yaralanmaları, altısında ise beyin ve kafatası yaralanmaları bulunduğunu belirtti. Adinun, toplamda 41 kişinin tedavi altında olduğunu ifade etmiş, ancak daha sonra bir kişinin taburcu edildiğini belirtmişti.

Yaşanan bu olay sonucunda, 20 kişinin durumu ciddiyetini koruyarak yoğun bakımda tedavi altında tutulduğu bildirildi. Adinun, yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili endişelerin devam ettiğini ve hastane olarak ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN