Rus MMA oyuncusu uykusunda ölü bulundu

Rus MMA oyuncusu uykusunda ölü bulundu

Rus MMA dövüşçüsü Alexander Pisarev, Moskova'daki evinde hayatını kaybetti. Ölü bulunan 33 yaşındaki güreşçinin ölümünün gıda zehirlenmesinden kaynaklı olduğu düşünülüyor.

33 yaşındaki Rus MMA dövüşçüsü Alexander Pisarev, Moskova'daki evinde ölü halde bulundu.

Rus Devlet Haber Ajansı Tass'ın haberine göre; 33 yaşındaki güreşçinin ölüm nedeninin gıda zehirlenmesinden kaynaklı.

Ölüm nedeni için otopsi raporu beklenen Pisarev'in ilk belirlemelere göre gıda zehirlenmesinden öldüğü düşünülüyor. Herhangi bir sağlık sorunu bulmayan Rus güreşçinin uykusunda öldüğü de belirtildi.

Öte yanda Rusya'da yayınlanan Pravda gazetesi Pisarev'in yediği karpuzdan zehirlenmiş olabileceğini iddia etti. Pisarev'in eşi de zehirlenme belirtisiyle hastaneye kaldırıldı. Ancak diğer Rus gazeteleri bu iddiaya yer vermedi.

Şubat 2020'den beri müsabakalara çıkmayan Pisarev, MMA'de 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde etmiş. Avrupa MMA'de ise finalist olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN