NATO İran saldırısını kınadı

NATO İran saldırısını kınadı

NATO, İran'ın İsrail'e Saldırılarına Tepki Gösterdi ve Gerilimin Azalmasını İstediNATO, İran'ın İsrail'e yönelik hava saldırılarını kınayarak bölgedeki gerilimi tırmandırmamasını ve itidal sağlamasını istedi. NATO sözcüsü Dakhlallah, yaptığı açıklamada, İttifak'ın İran'ın gerginliği artıran adımlarını kınadığını ve sakinlik çağrısında bulunduğunu belirtti.

NATO, Orta Doğu'daki gerilimi artırma eylemleriyle İran'ın İsrail'e yönelik saldırılarını kınayarak, taraflara itidal çağrısında bulundu.

NATO sözcüsü Farah Dakhlallah, yaptığı açıklamada, "İttifak'ın İran'ın dün geceki gerginlik artırıcı eylemlerini kınadığını ve tarafları itidal çağrısında bulunduğunu" belirtti.

Dakhlallah ayrıca NATO'nun bölgedeki gelişmeleri yakından takip ettiğini ve Orta Doğu'daki çatışmaların kontrol altında tutulmasının hayati önem taşıdığını vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN