Noel hediyesi tartışmasında ablasını öldürdü

Noel hediyesi tartışmasında ablasını öldürdü

ABD'nin Florida eyaletinde aile arasında 'hediye' kavgası çıktı. Ablasının diğer kardeşine daha çok hediye aldığını söyleyen 14 yaşındaki çocuk ablasını öldürdü. 23 yaşındaki iki çocuk annesi kadın hayatını kaybederken, kardeşi tutuklandı.

ABD'nin Florida eyaleinde, 23 yaşındaki Abrielle Baldwin, iki bebeği ve 15 ile 14 yaşlarındaki erkek kardeşleriyle beraber Noel alışverişine çıktı. Baldwin'in 14 yaşındaki erkek kardeşi Damarcus, ağabeyinin kendisinden daha fazla hediye alması gerekçesiyle kavga çıkardı.

BBC'de yer alan habere göre, aile mağazadan ayrılarak büyükannelerinin evine gitti ve burada tartışmaya devam etti. 14 yaşındaki çocuk, silahını çıkartarak 15 yaşındaki ağabeyi Darcus'u 'başından vurmakla' tehdit etti. Çocuk, daha sonra 23 yaşındaki ablası Baldwin ile tartışmaya başladı ve Baldwin'e '10 aylık oğlunu öldüreceğini' söyledi.

Tartışma sürerken 14 yaşındaki çocuk ablasını göğsünden vurdu. Hastaneye kaldırılan Baldwin hayatını kaybetti. 15 yaşındaki Darcus, ablasına ateş eden Damarcus'a silahla saldırdı. Karnından vurulan Damarcus, hastaneye kaldırıldı.

Şerif Bob Gualtieri yaptığı açıklamada, 15 yaşındaki gencin olay yerinden kaçtığını ve silahını attığını söyledi.

Polis, 14 yaşındaki küçük erkek kardeşin durumunun stabil olduğunu belirterek, taburcu edildiğinde gözaltına alınacağını söyledi.

Olaya ilişkin açıklama yapan Şerif Gualtieri, "14,15 yaşlarındaki küçük çocuklar rutin olarak ateşli silah taşıyor ve gençler silah taşıdığında da sonuç bu oluyor. Olaylarla nasıl başa çıkacaklarını bilmiyorlar ve sonunda birbirlerini vuruyorlar" dedi.

15 yaşındaki çocuk birinci derece cinayete teşebbüs ve delilleri yok etmekle suçlanarak tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN