Ormanda gördüğü deliğe giren adam öyle bir şey keşfetti ki! Ayı yuvası sandı meğer…

Ormanda gördüğü deliğe giren adam öyle bir şey keşfetti ki! Ayı yuvası sandı meğer…

İngiltere’de olağanüstü bir olay yaşandı ve bu olay, bir doğa fotoğrafçısı tarafından keşfedilen bir yerle ilgiliydi. Michael Scott adındaki fotoğrafçı, ormanda çekim yaparken bir ayı yuvası sandığı bir deliği fotoğrafladı. Ancak içine baktığında, gerçekten şaşırtıcı bir manzara ile karşılaştı..

Sabah gazetesinin haberine göre, Dünya hala keşfedilmeyi bekleyen ilginç yerlerle doludur. Bu gerçeği kanıtlayan bir olay ise İngiltere’de yaşandı. Tesadüfen bir doğa fotoğrafçısı tarafından keşfedilen yer, dünya gündemine bomba gibi düştü..

Doğa fotoğrafçısı Michael Scott, ilginç bir keşif yapmıştı. Sıradan bir hayvan yuvası olduğunu düşündüğü deliğin içinden gerçek bir şaheser çıktı. Dar ve uzun bir girişi olan bu küçük mağara, aslında gizli bir dini mezhep tarafından yapıldığı ortaya çıktı.

img-1835.jpeg

Sıradan bir yabani hayvan barınağı olarak görünen deliğin ardında büyük bir sır saklanıyordu. Bu ibadethane, yıllar boyunca korunmuş ve günümüze kadar gelmişti. Fotoğrafçı Michael Scott, keşfettiği inanılmaz olayı fotoğraf makinesiyle ölümsüzleştirdi ve bu kareleri sosyal medyada paylaşarak yaşadığı olayı anlattı. Bu paylaşım, görenleri şoke etti.

img-1834.jpeg

Ormanlarla çevrili olan bu devasa mağara, kırk katlı bir gökdelenin sığabileceği büyüklüktedir. “Son Doong” adı verilen bu mağara sistemi, birbirine bağlı 150 büyük mağaradan oluşur ve henüz tamamı keşfedilmemiştir.

img-1836.jpeg

Yapılan lazer ölçümlerine göre, bu mağara 200 metre yüksekliğinde ve 150 metre genişliğindedir. Mağaraya ulaşmak için Ho Chi Minh City otobanının bir noktasında araçtan inip ormanda 10 kilometre yürümek gerekmektedir.

Mağaranın tam adı “Hang Son Doong” ve yerel dilde “Dağ Nehri Mağarası” anlamına gelir. Bu mağara sistemi içinde göl, yağmur ormanı, plaj ve çeşitli hayvanlar bulunur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN