Otomobilin kaputundan dünyanın en zehirli yılanı çıktı! Uzmanlar bile hayrete düştü: 4 metre, 16 kilo 'kral kobra'

Otomobilin kaputundan dünyanın en zehirli yılanı çıktı! Uzmanlar bile hayrete düştü: 4 metre, 16 kilo 'kral kobra'

Tayland'da bir evin garajındaki otomobilin kaputundan çıkan hayvanı görenler hayrete düştü. Dünyanın en zehirli yılan türü olarak bilinen 4 metre 25 santimetre uzunluğunda ve 16 kilogram ağırlığındaki "kral kobra" bir köpeğin ısrarla havlaması üzerine bulundu. Kobrayı çıkaran görevli şu ana kadar yakaladığı en büyük yılan olduğunu ifade ederken hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Kral kobra koruma altına alındı.

Tayland'ın Chanthaburi eyaletinde bulunan bir köyde park halindeki otomobilinin etrafında köpeğinin ısrarla havlaması üzerine kaputu açan bir kadın, hayatının şokunu yaşadı.

9041812.jpg

KAPUTTAN DÜNYANIN EN ZEHİRLİ YILANI ÇIKTI

Kadın, devasa yılanı görür görmez yetkililere haber verdi. Bölgeye intikal eden uzman ekip, kaputtan çıkarılan 4 metre 25 santimetre uzunluğunda ve 16 kilogram ağırlığındaki yılanın dünyanın en zehirli yılan türü olarak bilinen "kral kobra" olduğunu tespit etti.

9041815.jpg

'YAKALADIĞIM EN BÜYÜK YILAN'

Kral kobrayı kaputtan çıkaran uzman, şu ana kadar yakaladığı en büyük yılan olduğunu söyledi. Uzman ekip, operasyonun sonunda kral kobra ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

9041816.jpg

KORUMA ALTINA ALINDI

Aşırı sıcaklardan dolayı tarlalardan çıkarak aracın motor bölümüne saklandığı değerlendirilen yılan Tayland Yaban Hayatı Koruma Merkezi tarafından koruma altına alındı.

9041813.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN