Oyuncak makinesinde mahsur kalan çocuğu polisler kurtardı: Maç sonucu: Ethan ve Polis 1-0 oyuncak makinesi

Avustralya'da bir AVM'de oyuncak makinesine tırmanan 3 yaşındaki Ethan makinenin içinde mahsur kaldı. Polis, Ethan'ı kurtardığı anın görüntülerini paylaştı. Yaptığı açıklamada esprili bir dil kullanan polis, "Maç sonucu: Ethan ve Polis 1 puan, oyuncak makinesi 0 puan." dedi.

Avustralya Polisi, Cumartesi günü Queensland eyaletindeki Capalaba bölgesinde bir alışveriş merkezinde oyuncak makinesine tırmanan ve içinde mahsur kalan 3 yaşındaki Ethan'ı kurtardığı anların görüntüsünü paylaştı.

oyuncak-makinesi.jpg

Polis yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Cumartesi günü Capalaba'daki bir alışveriş merkezinde oyuncak makinesine tırmanan maceraperest Ethan'ı kurtarmak için polis çağrıldı. Maç sonucu: Ethan ve Polis 1 puan, oyuncak makinesi 0 puan."

oyuncak-makinesi-2.jpg

Paylaşılan görüntülerde, Polis’in Ethan’a kurtarıldıktan sonra oyuncak makinesi içerisinden herhangi bir oyuncağı isteyip istemediğini sorduğu anlar yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN