Pakistan'da askeri helikopter düştü: 3 asker hayatını kaybetti

Pakistan'da askeri helikopter düştü: 3 asker hayatını kaybetti

Pakistan Ulusal Meclisi Sözcüsü Raja Pervaiz Ashraf, Belucistan eyaletindeki Gwadar bölgesinde düşen askeri helikopterde hayatını kaybeden üç asker için başsağlığı diledi. Olayın nedeni hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Pakistan Ulusal Meclisi Sözcüsü Raja Pervaiz Ashraf, ülkenin güneybatısındaki Belucistan eyaletinde meydana gelen askeri helikopter kazasında hayatını kaybeden üç asker için ailelerine baş sağlığı diledi. Pakistan Donanması'na bağlı helikopter, Gwadar bölgesinde düştü.

KAZANIN NEDENİ BİLİNMİYOR

Kazanın nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak olayın ardından bölgede geniş çaplı bir arama ve kurtarma operasyonu başlatıldı. Pakistan Donanması, kaza ile ilgili olarak ayrıntılı bir soruşturma yürüteceklerini açıkladı.

Gwadar, Pakistan'ın en önemli liman kentlerinden biri olarak kabul ediliyor ve bölgede son yıllarda birçok altyapı geliştirme projesi yürütülüyor. Bu nedenle bölgedeki askeri helikopter kazası, bölgedeki güvenlik durumu ile ilgili endişeleri de gündeme getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN