Pakistan'da otobüs kazası: En az 28 kişi öldü

Pakistan'da otobüs kazası: En az 28 kişi öldü

Pakistan'ın güneybatısında bir yolcu otobüsü sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle vadiye düştü. Kazada en az 28 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi ise yaralandı.

Pakistan'ın güneybatısında yolcu otobüsünün vadiye düşmesi sonucu en az 28 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.

Polis yetkilisi Asghar Ali, yaptığı açıklamada, Belucistan eyaletinin Turbat kentinden Quetta'ya doğru seyahat eden otobüsün, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle Washuk ilçesi yakınlarında vadiye düştüğünü belirtti.

Kazada en az 28 kişinin yaşamını yitirdiği, 20 kişinin de yaralandığı açıklandı. Yaralılar, sağlık kuruluşlarına sevk edildi ve bazı yaralıların durumunun kritik olduğu bildirildi.

Başbakan Şahbaz Şerif, yaptığı yazılı açıklamada, yaşanan can kayıplarından dolayı derin üzüntü duyduğunu ifade ederek, yaralıların gerekli tedavilerinin yapılacağını vurguladı.

Aynı bölgede 3 Mayıs'ta meydana gelen bir başka kazada, Gilgit Baltistan bölgesinde bir otobüsün vadiye düşmesi sonucu 20 kişi hayatını kaybetmiş, 30 kişi de yaralanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN