Paşinyan'ı taşıyan helikopter acil iniş yaptı

Paşinyan'ı taşıyan helikopter acil iniş yaptı

Dünya, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve heyetinin öldüğü helikopter kazasını konuşurken şimdi de Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ı taşıyan helikopter büyük bir tehlike atlattı. Paşinyan'ı taşıyan helikopterin kötü hava koşulları nedeniyle acil iniş yaptığı öne sürüldü.

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, helikopterinin kötü hava koşulları nedeniyle acil iniş yaptığını duyurdu. Ermenistan Kamu Radyosu'nun haberine göre, Paşinyan, resmi Facebook hesabından bir video ile birlikte bir mesaj yayınladı.

'HELİKOPTERİMİZ VANADZOR'A PLANSIZ İNİŞ YAPTI'

Paşinyan, mesajında, "Canlarım, her şey yolunda. Kötü hava koşulları nedeniyle helikopterimiz Vanadzor'a plansız iniş yaptı. Artık yolculuğumuza arabayla devam ediyoruz. Herkese iyi günler dilerim" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN